25.2.2015

Ensimmäinen blogini - Bivis, blogisti kippuraisella hännällä


Panin tähän vauvahauva-kuvani. Korvani ovat siinä vielä lerpallaan, mutta kyllä ne kohenevat!

Vuh rakkaat lukijani!

Siitä on tuskin kuukauttakaan, kun tepastelin Pietarilaisen hotellin aulassa ja tilasin cocktailin elikkäs makoisaksi haukuttua lihalientä Kievin kanapaloilla. Ryyst! Olin juuri saapunut Komin tasavallasta ja pitkä lento hiukan väsytti - minulla oli doglag!
Hellitin kiristävää pantaa ja luin Daily (Dog) Mailista otsikot ja hyvinkin tarkkaan sarjikset. Pluto on suosikkini, Karvinen ei iske ollenkaan. Ei mainittavia koiranruokatarjouksia. Heitin lehden syrjään ja vinkkasin silmää ohitassuttelevalle puudelille. Hmm. Nyt ei kuitenkaan kannata enempää vinkkailla, sillä huomenna matkani jatkuu kohti Vaalimaan rajaa ja Suomea.
Minusta tulee  kahvilaravintola Tulikukon blogisti ja niinpä siis villi Kotka seikkailuineen odottaa minua.
Juoksen juoksen kotkassa meren jäällä – ihana vapauden tunne.
Kaipaan vaan hyvää espresso-kupposta täynnä mielipapanoitani;)

Nimeni on Bivis ja minulla on jo aika paljon faneja ennen kuin olen edes aloittanut: ensimmäinen fanitapaaminenkin on järjestetty! 28.3. lauantaina Tulikukossa on ihanan keväinen koko perheen ulkoilu- ja sisäilypäivä: potkulautakisan ja kahvittelun lomassa voi vaikka rapsutella minua & silittää vieläkin pentukarvamaisen pehmeää päätäni (vaikka se onkin terävä).

Tulette näkemään minua aina silloin tällöin Tulikukossa ja lupaan, että joka kerta kun silmänne pysähtyvät tuijottamaan minun pyöreitä blogistinsilmiäni koette sydämessänne huumaavaa onnentunnetta! Sellaista on rakkaus, puppy love!

pikku-BivisEi kommentteja:

Lähetä kommentti