21.1.2015

Kevään vehreyttä odotellessa voi nauttia muustakin vihreästä!

Vielä muutaman kuukauden joutuu odottelemaan kevään ensimmäisiä vihreitä - kuinka virkistäviä nuo hennot ruohonkorret ja ujouttaan nuokahtelevat krookukset ja lumikellot lumen alta murtautuessaan ovatkaan! Sanan varsinaisessakin merkityksessäkin ne ovat uuden alku.

Vuoden vaihtuessa uutta alkua tulee kaivanneeksi omaankin elämäänsä - asioita, jotka vievät kohti parempaa ja onnellisempaa minua. Haluan törmätä henkistä ja ruumiillista hyvinvointia edesauttaviin asioihin, joita voi jakaa ystäville ja ystävien kanssa. Paljon huhutaan ja puhutaan nyt vihreästä japanilaisesta matcha-teestä. Tämä samettinen jauhettu tee on kuuleman mukaan monipuolisuudessaan häkellyttävä: se sisältää valtavan määrän niitä ylivertaisia antioksidantteja, voit lisätä sitä juomiin ja smoothieihin tai käyttää luovasti leivontaan. Hmmm, mitä kummaa.

En ole vielä rohjennut maistaa sitä, vaikka olen hirvittävän rohkea.

Mummikin sanoi, että aina kannattaa kokeilla uutuuksia - joka kerta tutustuminen ei aina johda pidempään tuttavuuteen, mutta kokemusta rikkaampana on hyvä jatkaa. Ja on sitten vanhainkodissa sitä jutunaihetta niin että muu mummupataljoona istuu  kateudesta matchanvihreinä. Makujen ja aistien(kin) maailmassa vaihtelu virkistää. Kenties joskus huikennumme kokeilemaan niin luovasti & lennokkaasti, että siitä syntyy jotain maailmoja mullistavaa - ainakin omasta ja Otto-kissan mielestä!

Taidankin päättää tänä vuonna kaataa aidan ja maistella sen takana olevaa vihreämpää ruohoa! Matcha on testattava ja jo ennen krookusten esiinmarssia!

Siis rohkeaa & aistiyltäkylläistä vuodenalkua teille kaikille. Keep smiling!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Testaa Tulikukon M- ja L-kokoiset hintaystävälliset erikoiskahvit. Ryystä rajumpi koko!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti